Ingredienser
- Krossade tomater
- Kyckling (färs eller hackad)
- Palsternacka, hackad
- Långkornigt parboiled ris
- Gul lök, hackad
- Morot, hackad
- Rapsolja
- Majsstärkelse/vetemjöl
- Basilika
- Vitpeppar
- Rosmarin
- Vatten
Gör så här
Skala och hacka moroten, gullöken och palsternackan.
Lägg rotfrukterna i en kastrull med vatten, vattnet ska precis täcka rotfrukterna. Låt koka i 5 minuter.
Under tiden, koka riset i en separat kastrull enligt anvisningarna på förpackningen.
Rör ner kycklingen och krossade tomater. Krydda med basilika, rosmarin och vitpeppar. Låt puttra i ca 15 minuter.
Rör ner majsstärkelsen/vetemjölet i ¼ dl vatten och tillsätt i kycklinggrytan under omrörning. Låt det koka upp. Tillsätt sedan rapsolja.
Mixa i matberedare för att få en bra konsistens.
Låt grytan och riset svalna till lagom temperatur innan servering.
FAQ Reusable Component Testing
FAQ Reusable Component Testing 2
FAQ Reusable Component Testing 3
FAQ Reusable Component Testing 3
FAQ Reusable Component Testing 3
FAQ Reusable Component Testing 3
FAQ Reusable Component Testing 3
FAQ Reusable Component Testing 3
FAQ Reusable Component Testing 3
FAQ Reusable Component Testing 3